Hoe wij werken met jullie

Bij HESKO werken wij net iets anders dan de rest van de bemiddelingsbureau’s. Wij zijn adequaat en persoonlijk. Zowel richting jullie, als richting onze ZZP-ers.

De opdrachtgever is geen nummer, maar een relatie.

Wij merken dat de economische markt de afgelopen tijd dermate is veranderd, dat er een lange tijd geen relaties meer waren. Als HESKO zijn wij altijd op zoek naar een relatie met een nieuwe partner. Persoonlijke benadering staat hierbij centraal. Dat wilt zeggen dat wij u altijd uit willen nodigen voor een kop koffie tijdens het kennismakingsgesprek.

Plaats de (af)bouwprojecten waar je nog vaklieden voor zoekt.

Als je je aanmeldt als opdrachtgever bij HESKO, zullen wij je binnen één werkdag benaderen. Na een telefonisch gesprek kunnen wij samen een kennismakingsgesprek plannen. Daarnaast wordt er op datzelfde moment een profiel voor je aangemaakt waarmee jij je eigen projecten kunt plaatsen.

Direct aanmelden als opdrachtgever

Nadat je je hebt aangemeld kan de zoektocht beginnen.

Het kennismakingsgesprek is gepland en het profiel is aangemaakt. Nu kan eindelijk de zoektocht beginnen. Nu kun je als opdrachtgever je (af)bouwprojecten plaatsen op de website van HESKO via een knop in de menubalk. Deze projecten zullen vervolgens worden gedeeld via verschillende kanalen. Ook zal er binnen onze database worden gezocht naar de juiste vaklieden.

Vaklieden gevonden, aan de slag!

Zodra er vaklieden reageren op het project krijg je als opdrachtgever direct een mail en nemen wij contact met je op. Als blijkt dat de kandidaat geschikt is voor jouw organisatie, kunnen we overgaan tot het maken van een modelovereenkomst en jou helpen met het succesvol starten van het project.

Aanmelden als opdrachtgever

Op de hoogte blijven van nieuwe vaklieden?