Gezocht stelleurs (2) omgeving Haarlem

Geplaatst op: 25 oktober 2019
Locatie:

Details

Startdatum: 2 december 2019
Sector: Bouw
Discipline: Stelleur

Aan de slag?

Deel met collega zzp'ers

Hey stelleurs! Zochten jullie in Google of Bing op “stelleurs klussen?” Dan zijn jullie hier toch op het goede adres. Zoals de titel al aangeeft zoeken wij 2 stelleurs in de omgeving Haarlem, dus jullie kunnen de zoektocht naar een klus staken. Het project gaat van start in week 49 en naar verwachting duurt dit tot week 12 in 2020!

Voordelen

Het is altijd fijn om te weten waarom we jullie goed kunnen helpen, dus hier onder een kleine opsomming:
– Wij werken door de Benelux en zoeken een klus bij jullie in de buurt die je reistijd en reiskosten scheelt.
– Jullie voeren je passie uit, wij halen jullie opdrachten binnen. Geen zorgen meer over werk.
– Krijg op tijd betaald! Zorgen jullie dat wij netjes alle documenten van jullie hebben, dan wordt er altijd op tijd betaald.

Benodigdheden

Wij hebben het volgende van jullie nodig:
– Kopie VCA;
– Een geldig KvK-uittreksel;
– BTW-nummer.

Desondanks de vele klussen in de bouw, gaat het toch niet altijd goed voor de zelfstandige vakman. Acquisitie is vaak lastig of niet te doen, omdat je druk bent. Reistijden en kosten lopen op, omdat je aan de andere kant van het land werkt. Financiële zekerheid is er niet echt meer, want je moet als zelfstandige voor jezelf zorgen. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.

Wij houden er van om mensen te helpen, maar dan moet het van twee kanten komen. Zorgen jullie dat wij netjes alle documenten van je hebben die we nodig hebben, dan halen wij al de bovengenoemde zorgen voor je weg.

Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op het project in de omgeving Haarlem?

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!