Handige jongen gezocht voor een project in Wijk bij Duurstede

Geplaatst op: 01 april 2021
Locatie: Gelderland

Details

Startdatum: 1 april 2021
Sector: Bouw
Discipline: Handyman

Aan de slag?

Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar ” handige jongen ” voor het schuren van boten en het aanbrengen van antifouling. Deze opdrachtgever heeft zijn werken in de omgeving van Wijk bij Duurstede.

Functie-eisen

Je hebt hier ervaring mee en beschikt over eigen vervoer. Je kunt zelfstandig werken en levert vakmanschap af. Je beschikt over een KVK inschrijving en minimaal VCA basis.

Bedrijfsprofiel

Ben jij een handige jongen (ZZP) en houdt je van projecten waar je het mooie werk mag uitoefenen? Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar een ” handige jongen “. Deze opdrachtgever heeft zijn werken in de omgeving van Wijk bij Duurstede. Zij zijn op zoek naar vakmannen en hebben genoeg werk.

Aanbod

• Goed en marktconform uurtarief;
• Wekelijkse betaling;
• Betalingszekerheid;
• Wij zorgen voor een vervolgproject in jouw omgeving.

Voordelen Hesko

Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste klus, een klus die bij je past, ook waar je kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Jij kan je focussen op die de dingen waar jij goed in bent, je werk.
Wij zorgen voor een klus bij jou in de buurt, hierdoor heb je kortere reistijden en lopen de brandstofkosten niet onnodig op. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.
Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op een van de projecten in de omgeving van Wijk bij Duurstede.

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!