Metselaars gezocht voor een project in de omgeving van Vianen

Geplaatst op: 03 augustus 2023
Locatie: Utrecht

Details

Startdatum: 7 augustus 2023
Sector: Bouw
Discipline: Metselaar

Aan de slag?

Voor projecten in de omgeving van Vianen zijn wij op zoek naar “ metselaars ”.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met de werkzaamheden als metselaar. Je kunt zelfstandig werken en levert vakwerk af. Je beschikt over een KVK inschrijving en VCA.

Bedrijfsprofiel

Ben jij een van de “ metselaars ” en houdt je van projecten waar je de mooie werkzaamheden mag uitoefenen? Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar metselaars. Deze opdrachtgever heeft zijn werken in de omgeving van Vianen. Zij zijn op zoek naar vaklieden en hebben genoeg werk.

Aanbod

• Wekelijkse betaling;
• Betalingszekerheid;
• Meer kansen op een vervolgproject in jouw omgeving.

Voordelen Hesko

Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste klus, een klus die bij je past, ook waar je kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Jij kan je focussen op die de dingen waar jij goed in bent, je werk.
Wij zorgen voor een klus bij jou in de buurt, hierdoor heb je kortere reistijden en lopen de brandstofkosten niet onnodig op. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.
Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op een van de projecten in de omgeving van Vianen.

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!