Niveau 3 – verzorgenden (ig) gezocht omgeving Utrecht

Geplaatst op: 07 februari 2019

Locatie: Utrecht, Nederland, 52.09073739999999, 5.121420100000023

Details

Startdatum: 11 februari 2019
Sector: Zorg

Aan de slag?

Deel met collega zzp'ers

Hey niveau 3 – verzorgenden (ig)! Zochten jullie in Google of Bing op “niveau 3 – verzorgenden (ig) opdrachten?” Dan zijn jullie hier toch op het goede adres. Zoals de titel al aangeeft zoeken wij 2 niveau 3 – verzorgenden (ig) in de omgeving Utrecht, dus jullie kunnen de zoektocht naar een opdracht staken.

Voordelen

Het is altijd fijn om te weten waarom we jullie goed kunnen helpen, dus hier onder een kleine opsomming:
– Wij werken door de Benelux en zoeken een klus bij jullie in de buurt die je reistijd en reiskosten scheelt.
– Jullie voeren je passie uit, wij halen jullie opdrachten binnen. Geen zorgen meer over werk.
– Krijg op tijd betaald! Zorgen jullie dat wij netjes alle documenten van jullie hebben, dan wordt er altijd op tijd betaald.

Benodigdheden

Wij hebben het volgende van jullie nodig:
– VOG;
– Een geldig KvK-uittreksel;
– BTW-nummer.

Desondanks de vele opdrachten in de zorg, gaat het toch niet altijd goed voor de zelfstandige zorgverlener. Acquisitie is vaak lastig of niet te doen, omdat je druk bent. Reistijden en kosten lopen op, omdat je aan de andere kant van het land werkt. Financiële zekerheid is er niet echt meer, want je moet als zelfstandige voor jezelf zorgen. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.

Wij houden er van om mensen te helpen, maar dan moet het van twee kanten komen. Zorgen jullie dat wij netjes alle documenten van je hebben die we nodig hebben, dan halen wij al de bovengenoemde zorgen voor je weg.

Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op de opdracht in de omgeving Utrecht?

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!