Per direct allround timmermannen gezocht voor projecten in de omgeving van Amsterdam

Geplaatst op: 29 maart 2021
Locatie: Noord-Holland

Details

Startdatum: 30 maart 2021
Sector: Bouw
Discipline: Timmerman

Aan de slag?

Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar ” allround timmermannen “. Deze opdrachtgever heeft zijn werken in de omgeving van Amsterdam.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als allround timmerman en beschikt over eigen vervoer en gereedschappen om de werkzaamheden uit te voeren. Je kunt zelfstandig werken en levert vakmanschap af. Je beschikt over een KVK inschrijving en minimaal VCA basis.

Bedrijfsprofiel

Ben jij een allround timmerman (ZZP) en houdt je van projecten waar je het mooie werk als allround timmerman mag uitoefenen? Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar ” allround timmermannen “. Deze opdrachtgever heeft zijn werken in de omgeving van Amsterdam. Zij zijn op zoek naar vakmannen en hebben genoeg werk.

Aanbod

• Goed en marktconform uurtarief;
• Wekelijkse betaling;
• Betalingszekerheid;
• Wij zorgen voor een vervolgproject in jouw omgeving.

Voordelen Hesko

Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste klus, een klus die bij je past, ook waar je kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Jij kan je focussen op die de dingen waar jij goed in bent, je werk.
Wij zorgen voor een klus bij jou in de buurt, hierdoor heb je kortere reistijden en lopen de brandstofkosten niet onnodig op. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.
Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op een van de projecten in de omgeving van Amsterdam.

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!