Schoonmakers (m/v) gezocht voor een recreatiepark in de omgeving van Tiel

Geplaatst op: 11 juni 2021
Locatie: Gelderland

Details

Startdatum: 14 juni 2021
Sector: Bouw
Discipline: Schoonmaker

Aan de slag?

Voor een project in Tiel zijn wij op zoek naar “ schoonmakers ”.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als schoonmaker. Je kunt zelfstandig werken en levert vakmanschap af. Je beschikt over een KVK inschrijving.

Bedrijfsprofiel

Ben jij een “ schoonmaker ” (ZZP) en houdt je van projecten waar je het mooie werk als schoonmaker mag uitoefenen? Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar schoonmakers. Deze opdrachtgever heeft zijn werken in de omgeving van Tiel.

Aanbod

• Wekelijkse betaling;
• Betalingszekerheid;
• Meer kansen op een vervolgproject in jouw omgeving.

Voordelen Hesko

Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste klus, een klus die bij je past, ook waar je kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Jij kan je focussen op die de dingen waar jij goed in bent, je werk.
Wij zorgen voor een klus bij jou in de buurt, hierdoor heb je kortere reistijden en lopen de brandstofkosten niet onnodig op. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.
Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op een van de projecten in de omgeving van Tiel.

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!