Servicemonteur (m/v) met gouden handjes (1) in de omgeving van Culemborg!

Geplaatst op: 20 mei 2020
Locatie:

Details

Startdatum: 25 mei 2020
Sector: Bouw
Discipline: Servicemonteur

Aan de slag?

Deel met collega zzp'ers

[easy-social-share]

Misschien noemen ze jou wel de ideale schoonzoon. Zo iemand die elke klus aankan, met je gouden handjes. Iemand met een talent voor bouwen en klussen, in jaren verder ontwikkeld bij een bouwbedrijf. Alles gezien en gedaan, jou maken ze niet gek. Je houdt van je werk, je maakt het graag goed en mooi. Eer van je werk! Klus klaar? Op naar de volgende klus.

Ben jij de servicemonteur (m/v) met die gouden handjes?

Zoals de titel al aangeeft zoeken wij 1 servicemonteur (m/v) met gouden handjes in de omgeving van Culemborg, dus je kunt de zoektocht naar een klus staken.

Ben je daar nog steeds? Blijf er even bij. Want misschien werk je al jaren in bouw, onderhoud of renovatie en zoek je verandering van omgeving. Wellicht ben jij met al je ervaring en veelzijdigheid bij een groot bouwbedrijf klaar met de langdurige projecten. Dan is dit iets voor jou, een job in de regio. Hier een kleine opsomming:
– Je werkt als ZZP’er met veel vrijheid;
– Je bent in bezit van VCA;
– Je bent voorzien van hand en elektrisch gereedschap;
– Je hebt je eigen vervoer om op locatie te komen.

Werkzaamheden

Bij het werk voor deze opdrachtgever gaat het om kleine reparaties verrichten voor huurwoningen in de regio van Culemborg. Hierbij is het belangrijk dat je goed Nederlands kan communiceren, verzorgd overkomt, zelfstandig kan werken en communicatief goed naar bewoners en intern terug kan koppelen. Hier een kleine opsomming:
– Werk: Servicemonteur;
– Wie, wat: een all-round vakman, iemand die ervaring koppelt aan veelzijdigheid. Een duizendpoot, je kunt al je ervaring en bouwinzicht in deze job inzetten.
– Waar: In de regio van Culemborg;
– Aantrekkelijk: zelfstandig werken, ondersteund door ons team op kantoor.

Voordelen Hesko

Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste klus, een klus die bij je past, ook waar je kwaliteiten het beste tot z’n recht komen .Jij kan je focussen op die de dingen waar jij goed in bent, je werk.
Wij zorgen voor een klus bij jou in de buurt, hierdoor heb je kortere reistijden en lopen de brandstofkosten niet onnodig op. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.
Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op het project in de omgeving van Culemborg?

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!