Systeemplafond monteurs gezocht voor een project in Noord-Holland

Geplaatst op: 10 januari 2022
Locatie: Noord-Holland

Details

Startdatum: 11 januari 2022
Sector: Bouw

Aan de slag?

Voor een project in Noord-Holland zijn wij op zoek naar “ systeemplafond monteurs ”.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als systeemplafond monteur. Je beschikt over alle gereedschappen. Je kunt zelfstandig werken en levert vakmanschap af. Je beschikt over een KVK inschrijving en VCA.

Bedrijfsprofiel

Ben jij een “ systeemplafond monteur ” (ZZP) en houdt je van projecten waar je het mooie werk als systeemplafond monteur mag uitoefenen? Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar systeemplafond monteurs. Deze opdrachtgever heeft zijn werken in Noord-Holland. Zij zijn op zoek naar vakmannen en hebben genoeg werk.

Aanbod

• Wekelijkse betaling;
• Betalingszekerheid;
• Meer kansen op een vervolgproject in jouw omgeving.

Voordelen Hesko

Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste klus, een klus die bij je past, ook waar je kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Jij kan je focussen op die de dingen waar jij goed in bent, je werk.
Wij zorgen voor een klus bij jou in de buurt, hierdoor heb je kortere reistijden en lopen de brandstofkosten niet onnodig op. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.
Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op het project in Noord-Holland.

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!