Systeemwanden monteurs gezocht voor een project in Apeldoorn

Geplaatst op: 22 november 2021
Locatie: Gelderland

Details

Startdatum: 29 november 2021
Sector: Bouw

Aan de slag?

Voor een project in Apeldoorn zijn wij op zoek naar 4 “ systeemwanden monteurs ”.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als systeemwanden monteur. Je beschikt over alle gereedschappen. Je kunt zelfstandig werken en levert vakmanschap af. Je beschikt over een KVK inschrijving en VCA.

Bedrijfsprofiel

Ben jij een “ systeemwanden monteur ” (ZZP) en houdt je van projecten waar je het mooie werk als systeemwanden monteur mag uitoefenen? Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar 2 systeemwanden monteurs. Deze opdrachtgever heeft zijn werken in Apeldoorn. Zij zijn op zoek naar vakmannen en hebben genoeg werk.

Aanbod

• Wekelijkse betaling;
• Betalingszekerheid;
• Meer kansen op een vervolgproject in jouw omgeving.

Voordelen Hesko

Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste klus, een klus die bij je past, ook waar je kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Jij kan je focussen op die de dingen waar jij goed in bent, je werk.
Wij zorgen voor een klus bij jou in de buurt, hierdoor heb je kortere reistijden en lopen de brandstofkosten niet onnodig op. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.
Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op een project in Apeldoorn.

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!