Tegelzetter gezocht voor een project in Overijssel

Geplaatst op: 16 november 2020
Locatie: Overijssel

Details

Startdatum: 30 november 2020
Sector: Bouw
Discipline: Tegelzetter

Aan de slag?

Misschien noemen ze jou wel de ideale schoonzoon. Zo iemand die elke klus aankan, je hebt twee rechterhanden en weet wat doorwerken is. Iemand met een talent voor bouwen en klussen, in jaren verder ontwikkeld bij een bouwbedrijf. Alles gezien en gedaan, jou maken ze niet gek. Je houdt van je werk, je maakt het graag goed en mooi. Eer van je werk! Klus klaar? Op naar de volgende klus.

Ben jij de tegelzetter met twee rechterhanden?

Zoals de titel al aangeeft zoeken wij tegelzetters die weten wat aanpakken is in de omgeving van Overijssel. Dus je kunt de zoektocht naar een klus staken.

Ben je daar nog steeds? Blijf er even bij. Want misschien werk je al jaren in bouw, onderhoud of renovatie en zoek je verandering van omgeving. Wellicht ben jij met al je ervaring en veelzijdigheid bij een groot bouwbedrijf klaar met de langdurige projecten. Dan is dit iets voor jou, een job in de regio. Hier een kleine opsomming:
– Je werkt als ZZP’er met veel vrijheid;
– Je bent in bezit van VCA;
– Je hebt ervaring als tegelzetter;
– Je hebt je eigen vervoer om op locatie te komen.

Voordelen Hesko

Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste klus, een klus die bij je past, ook waar je kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Jij kan je focussen op die de dingen waar jij goed in bent, je werk.
Wij zorgen voor een klus bij jou in de buurt, hierdoor heb je kortere reistijden en lopen de brandstofkosten niet onnodig op. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.
Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op het project in Overijssel!

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!