Zonnepanelen monteurs gezocht voor een project in de omgeving van Breda

Geplaatst op: 17 november 2022
Locatie: Noord-Brabant

Details

Startdatum: 21 november 2022
Sector: Bouw
Discipline: 649

Aan de slag?

Voor een project in Breda zijn wij op zoek naar “ zonnepanelen monteurs ”.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met de werkzaamheden als zonnepanelen monteur. Je kunt zelfstandig werken en levert vakwerk af. Je beschikt over een KVK inschrijving en VCA.

Bedrijfsprofiel

Ben jij een van de “ zonnepanelen monteurs ” en houdt je van projecten waar je de mooie werkzaamheden mag uitoefenen? Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar zonnepanelen monteurs. Deze opdrachtgever heeft zijn werken in Breda. Zij zijn op zoek naar vaklieden en hebben genoeg werk.

Aanbod

• Wekelijkse betaling;
• Betalingszekerheid;
• Meer kansen op een vervolgproject in jouw omgeving.

Voordelen Hesko

Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste klus, een klus die bij je past, ook waar je kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Jij kan je focussen op die de dingen waar jij goed in bent, je werk.
Wij zorgen voor een klus bij jou in de buurt, hierdoor heb je kortere reistijden en lopen de brandstofkosten niet onnodig op. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.
Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op het project in Breda.

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!