opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / verzorgende (ig)

verzorgende ig gezocht?

vind jouw zzp verzorgende ig!

actuele aanbod van zzp verzorgenden ig

geen zzp verzorgende ig kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

niveau 3 – verzorgende (ig)

De Verzorgende IG helpt mensen die extra zorg nodig hebben. Onze Verzorgende IG helpen tijdelijk, bijvoorbeeld na een operatie of bevalling. Maar de Verzorgende IG kunnen ook gehandicapten, chronisch zieken en ouderen begeleiden. Voor deze cliënten moeten zij vaak een langdurig of zelfs hun hele leven beroep doen op de zorg.

In onze database hebben wij meerdere Verzorgende IG-medewerkers, die flexibel inzetbaar zijn. Als je graag beroep wilt doen op een Verzorgende IG, dan kan dat eenvoudig door een vrijblijvende aanvraag in te dienen. De Verzorgende IG ondersteunt de mensen bij de persoonlijke verzorging, helpt hen met eten en drinken en soms nemen ook wat huishoudelijke taken op ze. Daarnaast zorgen ze voor eenvoudige verpleegkundige taakjes, zoals injecteren en wonden verzorgen.

Zij kunnen bij iemand thuis, in een verpleeghuis of ziekenhuis werken. Zij functioneren zelfstandig en kunnen ook goed in teamverband werken. Als je uiteindelijk kiest voor een Verzorgende IG als medewerker, dan kun je ervan uitgaan dat zij zowel als wijkverpleegkundige, verpleegkundige gehandicapten, voor ouderen en chronische zieken kunnen zorgen.

op zoek naar een verzorgende ig?

Al onze zelfstandige zorgprofessionals en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen Verzorgende IG en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de opdrachten zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn, of lange termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een opdracht liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze Verzorgende IG-medewerkers offeren een eerlijke prijs.

verzorgende ig gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.