Blokkensteller.

Blokkenstellen betekent langdurig staan. Soms ook gebogen of gedraaid. Blokken zijn zwaar. Een blokkensteller bouwt scheidingswanden van kalkzandsteenblokken in de ruwbouwfase. Hij werkt buiten op een funderings- of verdiepingsvloer in de nieuwbouw. Hij oppert (zaagt), plaatst en lijmt de blokken en werkt de wanden af. Als de wand klaar is, voorziet hij deze van een schoorconstructie.

De blokkensteller is vaak een metselaar die zich gespecialiseerd heeft in het stellen van kalkzandsteenblokken. De blokken worden op maat in pakketten op het werk aangeleverd en hebben diverse formaten. Hij oppert en verwerkt de blokken handmatig of zet een elementenstelmachine in. Dit is afhankelijk van de omvang van het project.

Bij gebruik van een elementenstelmachine wordt hij geholpen door een bouwvakhelper. De bouwvakhelper zorgt dan voor het opperen en aanleveren van de blokken met behulp van de elementenstelmachine. De blokkensteller zorgt voor de juiste plaatsing van de blokken, het aanbrengen van de lijm voor de lint- en stootvoegen, de afwerking en het schoren van de wanden.

Op zoek naar een blokkensteller?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen blokkensteller en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze blokkenstellers offeren een eerlijke prijs.   Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

Voor de volgende opdrachten en projecten zijn wij op zoek naar één of meerdere blokkenstellers:

Er zijn momenteel geen vacatures.

De volgende blokkenstellers hebben wij momenteel beschikbaar:

Er zijn momenteel geen vaklieden beschikbaar.