Activiteitenbegeleider

Onze activiteitenbegeleiders werken met respectvol aan hun cliënten en samen met collega’s. Ze zetten hun kracht bij, met respect voor de kwetsbaarheden. Zij vinden het belangrijk dat de regie over eigen bestaan zoveel mogelijk behouden blijft en werken goed samen en denken mee.

De activiteitenbegeleiders binnen onze database zijn transparant, klantgericht, resultaatgericht en zoeken proactief de samenwerking op. Zij spreken elkaar aan op wat beter kan en wanneer afspraken niet nagekomen worden.  Wij staan samen voor goede, zorgvuldige en veilige zorg voor onze cliënten.

Onze activiteitenbegeleiders zijn flexibel en door middel van een door de belasting goedgekeurde modelovereenkomst oproepbaar. HESKO organiseert de flexibele inzet van zelfstandigen binnen alle sectoren en diensten, zo ook voor de zorg. Het zoekt flexibel inzetbare activiteitenbegeleiders, die zich snel ergens thuis voelen en graag zelf de balans bepalen tussen werk en privé.

Op zoek naar een activiteitenbegeleider?

Onze activiteitenbegeleiders zijn erkend en zijn in bezit van een mbo-niveau 4 diploma:

  • Zij ontwikkelen, organiseren en voeren ADL-, recreatie- en ontspanningsactiviteiten voor groepen bezoekers uit.
  • Zij beheren de middelen en materialen en zijn verantwoordelijk voor het hanteren van de veiligheidsvoorschriften.
  • Zij stimuleren de cliënten voor deelname aan activiteiten.
  • Zij observeren het functioneren van de cliënt bij de activiteiten en sturen op het gebied van behoud of uitbreiding van de mogelijkheden.
  • Zij signaleren en rapporteren veranderingen in de gezondheidstoestand van de cliënt.

De activiteitenbegeleiders bezitten een diploma mbo-niveau 4. Hebben werkervaring en een relevante opleiding gevolgd. Zij hebben ervaring met psychiatrische cliënten, werken zelfstandig en in teams, motiveren, stimuleren en ondersteunen de rollen binnen de instelling.

Activiteitenbegeleiders bij HESKO

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen activiteitenbegeleiders en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de activiteitenbegeleiders.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze activiteitenbegeleiders offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.