Persoonlijk begeleider

Als persoonlijke begeleider begeleid je meerdere doelgroepen. Bijvoorbeeld mensen met psychische problemen, gedragsproblemen of problemen op sociaal gebied. Dat kunnen jonge mensen zijn, maar ook bejaarden, asielzoekers of daklozen. Zij begeleiden deze mensen bij dagelijkse dingen en helpen ze zo op weg naar een zelfstandig leven, zonder hulp van anderen.

Een persoonlijk begeleider begeleidt cliënten met een psychische of emotionele aandoening, maar ook de gehandicaptenzorg. Onze persoonlijke begeleiders hebben een goede rugzak opgebouwd om mee te functioneren binnen jouw team. Zij kunnen pragmatisch, als op strategisch niveau werken, kunnen samenwerken met collega’s uit andere disciplines en met de ouders van de cliënten.

Onze persoonlijke begeleiders kun je van verwachten dat zij:

  • Stevig in de schoenen staan zowel fysiek als mentaal;
  • Beschikken over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Zelfstandig werken en goed zijn in het oplossen van problemen;
  • Ze kunnen de zorgvisie vertalen naar de begeleiding van je cliënten.
  • Ze kunnen omgaan met gedragsproblemen en je kunt structuur bieden aan cliënten.
  • Flexibel inzetbaar op meerdere woningen binnen een reisafstand van maximaal één uur;
  • Beschikken over een flinke dosis lef, geduld, inlevings- en doorzettingsvermogen.

Op zoek naar persoonlijke begeleiders in de zorgsector?

Al onze zelfstandige zorgprofessionals en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen persoonlijke begeleiders en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de opdrachten zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de opdracht denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn, of lange termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een opdracht liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze persoonlijke begeleiders offeren een eerlijke prijs.