Systeemwandmonteur.

De systeemwandmonteurs zijn ervaren in het monteren, ontwikkelen, fabriceren en leveren van systeemwanden en deuren. Systeemwanden worden ook wel scheidingswanden genoemd en zijn in diverse wandsystemen leverbaar. Een systeemwand is voor diverse toepassingen inzetbaar. Voor magazijnen, kantoren en directiekantoren zijn systeemwanden door hun flexibiliteit uitermate geschikt.

Systeemwanden kunnen functionele geluiddemping in een grote ruimte realiseren. In wandsystemen kunnen bekabeling en leidingen ingebouwd worden. Eigenschappen van een systeemwand zijn:

  • Geluidsisolatie;
  • Brandwerend;
  • Snelle, droge montage;
  • Flexibel toepasbaar;
  • Licht in gewicht;
  • Stabiel en duurzaam;
  • Wandsysteem aangepast aan de eisen van de opdrachtgever.

Door de keuze in onder andere plaatdikte, isolatiedikte, profielbreedte en spouwbreedte kunnen de prestaties van het wandsysteem aan de eisen worden aangepast door jouw klanten. Onze systeemwandmonteurs in onze database hebben jarenlange ervaring en kunnen dit als geen ander.

Hesko slaat bruggen tussen ZZP’ers en opdrachtgevers in de (af)bouw en vormen samen met alle partijen de fundering van elk project. Dat doen wij voor de droge afbouw van A tot Z. Onze systeemwandmonteurs hebben jarenlange ervaring, zijn representatief en gemotiveerd om jouw klussen af te ronden.

Op zoek naar een systeemwandmonteur?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen systeemwandmonteur en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze systeemwandmonteurs offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

Voor de volgende opdrachten en projecten zijn wij op zoek naar één of meerdere systeemwandmonteurs:

Er zijn momenteel geen vacatures.

De volgende systeemwandmonteurs hebben wij momenteel beschikbaar:

Er zijn momenteel geen vaklieden beschikbaar.