Metal stud monteurs beschikbaar (4) omgeving Den Haag

Locatie:

Details

Beschikbaar vanaf: 1 juli 2019
Sector: Bouw
Discipline: Metal stud monteur

Aan de slag?

Deel met collega's

Algemeen

Op zoek naar metal stud monteurs? Of zoek je in Google of Bing op “metal stud monteurs gezocht?” Dan ben je hier toch op het goede adres. Zoals de titel al aangeeft hebben wij 4 metal stud monteurs beschikbaar in de omgeving Den Haag, dus je kunt de zoektocht staken. Het gaat om 4 metal stud monteurs met ruime ervaring in metal stud monteren die vaker via HESKO klussen hebben voldaan.

Achtergrondinformatie

Het is natuurlijk goed om wat achtergrondinformatie over de metal stud monteurs uit de omgeving Den Haag te hebben, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Hier onder een kleine opsomming:
– In bezit van VCA-basis;
– Kunnen zich Nederlands;
– Hebben voor ruim 4 opdrachtgevers van HESKO opdrachten voldaan;
– Hebben kennis over metal stud monteren;
– Hebben eigen vervoer;
– Hebben eigen gereedschap;

Wij begrijpen dat het momenteel lastig is om goed vakmanschap te vinden. Metal stud monteurs zijn doorgaans erg gewild. Sinds 2007 streven wij naar een optimale dienstverlening tussen en ontwikkelen wij onze kennis van dag tot dag. Zo kunnen wij voor jou de zoektocht naar metal stud monteurs uit handen nemen, zodat dat een zorg minder is.

Heb je nog vragen, of wil je de aangeboden metal stud monteurs simpelweg op je project in de omgeving Den Haag hebben lopen?

Direct inzetten?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!