Spachtelaar beschikbaar, omgeving Den Haag

Locatie: Zuid-Holland

Details

Beschikbaar vanaf: 15 maart 2023
Sector: Bouw
Discipline: Spachtelaar

Aan de slag?

Algemeen

Per direct een topper beschikbaar als het gaat om de werkzaamheden als spachtelaar. Hij woont in de omgeving van Den Haag en beschikt over eigen vervoer. Hij is bereid om te rijden naar klussen die wat meer op afstand zijn.

Achtergrondinformatie

Wij willen vooraf zoveel mogelijk informatie geven over de spachtelaar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hier onder een kleine opsomming:
– Hij beschikt over VCA;
– Het is een ZZP’er;
– Hij communiceert in het Nederlands;
– Het is een ervaren spachtelaar.

Wij willen je graag helpen met het zoeken naar de juiste vakmannen. Een samenwerking met Hesko is daarom de perfecte oplossing, wij beschikken over een groot aantal ZZP’ers. Er is over elke ZZP’er die voor ons gewerkt heeft een profiel gemaakt, daarin noteren wij elke stap die de ZZP’er heeft gemaakt, zowel positief als negatief. Wij streven ernaar om iedereen blij te maken, zowel jullie als de vakmannen.
Zijn er nog vragen, of had je de spachtelaar liever gisteren al op je project gewild? Wij horen het graag van je! Reageer hieronder of bel naar ons kantoor in Culemborg: 0345-510822.

Direct inzetten?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!