2 metal stud monteurs gezocht voor een project in Amsterdam

Geplaatst op: 02 februari 2024
Locatie: Noord-Holland

Details

Startdatum: 2 februari 2024
Sector: Bouw
Discipline: Metal stud monteur

Aan de slag?

Voor een project in Amsterdam zijn wij op zoek naar 2 metal stud monteurs.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met de werkzaamheden als metal stud monteur. Je kunt zelfstandig werken en levert vakwerk af. Je beschikt over een KVK inschrijving en VCA.

Bedrijfsprofiel

Ben jij een van de metal stud monteurs en houdt je van projecten waar je de mooie werkzaamheden mag uitoefenen? Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar metal stud monteurs. Deze opdrachtgever heeft zijn project in Amsterdam. Zij zijn op zoek naar vaklieden en hebben genoeg werk.

Aanbod

• Wekelijkse betaling;
• Betalingszekerheid;
• Meer kansen op een vervolgproject in jouw omgeving.

Voordelen Hesko

Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste klus, een klus die bij je past, ook waar je kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Jij kan je focussen op die de dingen waar jij goed in bent, je werk.
Wij zorgen voor een klus bij jou in de buurt, hierdoor heb je kortere reistijden en lopen de brandstofkosten niet onnodig op. Kortom, een aantal zorgen die wij voor je weg kunnen nemen.
Heb je nog vragen, of was je liever gisteren al begonnen op het project in Amsterdam!

Aan de slag op deze opdracht?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!