opdrachtnemers / onze diensten

wij zorgen voor de ene na je andere opdracht.

HESKO, waar organisaties en zelfstandigen bij elkaar worden gebracht op een unieke manier!

Als zzp’er ben je vaak aangewezen op jezelf en heb je in sommige gevallen noodgedwongen de keuze moeten maken om voor jezelf te beginnen. Het werk dat je doet is je passie, maar het ondernemen is een rollercoaster. Naast je passie, moet je ook aan de slag met acquisitie, administratie en marketing. Laat nou net zijn dat wij twee van die drie componenten voor jou uit handen nemen. Samen sta je sterker, niet waar?

Ben je als zzp’er op zoek naar een opdracht die bij jouw past? HESKO gaat graag op zoek naar opdrachten die passen bij jouw kennis en kunde als zzp’er in jouw vakgebied. Wij beschikken over kennis van de arbeidsmarkt en diverse tools die wij in kunnen zetten om jou te helpen, maar één van de belangrijkste aspecten van HESKO is aandacht. Wij luisteren en kijken graag naar wat jij als zzp’er de opdrachtgever te bieden hebt. Waar liggen jouw kwaliteiten en tot hoe ver reiken die kwaliteiten? Over welke hulpmiddelen beschik als zzp’er je om optimaal te presteren? 

Door jou te leren kennen kunnen wij jou optimaal begeleiden bij het vinden van opdrachten die echt voor jou als zzp’er gemaakt zijn.

waarom HESKO?

Bij HESKO gaan we een stapje verder dan ieder ander opdrachtbemiddelingsbureau. Als zelfstandig ondernemer zit je vaak in een rollercoaster. Je moet als zzp’er ook tijd besteden aan acquisitie, marketing en administratie, om ervoor te zorgen dat je als zzp’er aan het werk blijft. Taken die soms niet echt in je straatje passen, maar wel van essentieel belang zijn om te kunnen overleven als zelfstandig ondernemer en zekerheid te kunnen bieden voor de toekomst.

Om te kunnen schitteren als zzp’er moet je je namelijk goed voelen en goed voelen kan alleen als je voorzien bent van fysiologische behoeften en als je zekerheid hebt in je werk. Wij luisteren graag naar wat je kunt en wat je wilt en gaan op basis daarvan op zoek naar een opdrachten die echt bij je passen. Niet één keer, maar we proberen je van opdracht naar opdracht te helpen, zodat je meer zekerheid hebt, meer erkenning krijgt voor wat je doet en de ruimte krijgt om jezelf nog verder te kunnen ontplooien.

op zoek naar opdrachten?

wij helpen je graag.