opdrachtgevers / opdracht indienen

voor je het weet is het al af.

Of je nu op zoek bent naar metselaars, timmermannen, of toch zorgprofessionals, wij proberen je zo snel mogelijk met hen in contact te brengen. Momenteel telt onze community van zzp’ers ruim 1000 personen, die zijn onderverdeeld in de sectoren zorg, bouw en metaaltechniek.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de zzp’ers inmiddels aan de slag zijn op een project, waardoor je net misgrijpt. In dat geval brengen we je op de hoogte en gaan we graag voor je op zoek!

Met de voeten in de klei

Het is erg belangrijk dat de mensen die voor je werken goed werk leveren. Wij proberen iedere zelfstandige die zich aanmeldt bij HESKO persoonlijk te spreken en zijn ervaring te doorlopen. Bij twijfel gaan we zelfs de hord op en bekijken wij de kwaliteiten vanuit de praktijk.

Op een duurzame relatie

Ons uitgangspunt is het vormen van een langdurige relatie. We spreken graag de verwachtingen naar elkaar uit, gaan op zoek naar de klik en gaan dan pas met elkaar aan de slag. Je kunt immers geen zaken doen als je elkaar niet vertrouwt, niet waar?

Opdrachten indienen gaat snel

Dien je opdracht in, zodat wij voor jou kunnen kijken of wij zelfstandigen beschikbaar krijgen en werk binnen no-time met fantastische professionals. Plus, het indienen duurt minder dan 2 minuten. Wachten kost in de regel geld, dus meld je aan om te profiteren van de kennis en kunde!

op zoek naar zelfstandigen?

wij helpen je graag.