opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’er per regio / timmerman gezocht Nijmegen

timmerman gezocht Nijmegen?

vind jouw timmerman in Nijmegen!

actuele aanbod van zzp timmermannen in Nijmegen

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

geen zzp timmerman in Nijmegen kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

zzp timmerman gezocht in Nijmegen?

Timmerman gezocht in Nijmegen? Wij helpen je bij de zoektocht naar een timmerman in Nijmegen. Hesko is sinds 1996 gespecialiseerd in het samenbrengen van opdrachtgevers en timmermannen in Nijmegen. Met meer dan 500 gecertificeerde ZZP’ers hebben wij een sterk netwerk opgebouwd. Zo kunnen wij op korte termijn de juiste timmermannen inzetten voor een specifieke opdracht.

Timmerman gezocht Nijmegen

Bij Hesko werken we samen met opdrachtgevers die goede ervaringen hebben in het (tijdelijk) huren van timmermannen in Nijmegen. Verder vinden wij het enorm belangrijk dat er een goede communicatie is tussen opdrachtgever en vakpersoneel. Wij als bemiddelaar zorgen er daarom voor dat het vakpersoneel opdrachtgevers goed te woord kan staan. Voorafgaand aan de samenwerking worden onze vaklieden gescreend, waarbij we kijken naar relevante werkervaring. Daarnaast is het bij Hesko een vereiste dat de timmermannen in het bezit zijn van een VCA-certificaat of bereid zijn deze te behalen.

Goede timmerman gezocht met spoed? Dien vandaag nog vrijblijvend een aanvraag in. Hesko denkt graag met je mee om de beste vakman te vinden voor een specifieke opdracht. Nadat de werkzaamheden in kaart zijn gebracht en er heldere afspraken zijn gemaakt, gaan wij op zoek naar de juiste vaklieden. Zo kunnen de timmermannen op korte termijn starten met het project.

wat kan ik van een zzp timmerman in Nijmegen verwachten?

Timmermannen zijn verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden zoals het maken of repareren bepaalde bouwwerken of onderdelen. Bij Hesko zijn de timmermannen allround-inzetbaar, waardoor ze voor verschillende projecten aan het werk gezet kunnen worden. Daarnaast kunnen de timmermannen van Hesko technische tekeningen lezen zodat we zeker weten dat zij hun werk nauwkeurig kunnen uitvoeren. Verder moeten de timmermannen minstens Engels of Nederlands kunnen spreken.

timmerman in Nijmegen gezocht voor jouw project?

Timmerman in Nijmegen gezocht? Dien vandaag je aanvraag in bij Hesko. Via een paar simpele stappen zijn de vaklieden zo bij jou aan de slag. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden.

zzp timmerman in Nijmegen gezocht?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.