opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’er per regio / timmerman gezocht Utrecht

timmerman gezocht Utrecht?

vind jouw timmerman in Utrecht!

actuele aanbod van zzp timmermannen in Utrecht

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

geen zzp timmerman in Utrecht kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

timmerman gezocht in Utrecht?

ZZP Timmerman gezocht in Utrecht voor een (tijdelijk) project? Dan ben je bij Hesko aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1996 zijn wij gespecialiseerd in het samenbrengen van opdrachtgevers en timmermannen. Met een netwerk van meer dan 500 gecertificeerde ZZP’ers kunnen we snel schakelen. Zo kunnen wij op korte termijn de juiste vakmannen aan het werk zetten voor een specifieke opdracht die voldoet aan de vraag van de opdrachtgever.

Timmerman gezocht Utrecht? Al de opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen met het huren van een zelfstandige timmerman. Aangezien wij als bemiddelaar verantwoordelijk zijn voor de communicatie tussen opdrachtgever en vaklieden, vinden wij het enorm belangrijk dat de timmerman beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Hesko werkt uitsluitend met vakpersoneel dat voorafgaand aan een tijdelijk project gescreend wordt, waarbij we kijken naar relevante werkervaring. Verder garanderen wij dat onze timmermannen beschikken over een VCA-certificaat of bereid zijn deze te behalen.

Timmerman gezocht in Utrecht met spoed? Dien vandaag nog vrijblijvend een aanvraag in. Samen brengen we de gemaakte afspraken in kaart en zorgen we ervoor dat de juiste timmerman op korte termijn bij jouw specifieke opdracht aan het werk kan.

wat kan ik van een zzp timmerman in Utrecht verwachten?

Timmermannen houden zich voornamelijk bezig met construeren, repareren of monteren van bouwwerken, waarbij het gaat om houten constructies. Bij Hesko zijn de allround timmermannen op korte termijn inzetbaar. Daarnaast beschikken onze timmermannen over technische kennis en kunnen ze bouwtekeningen aflezen. Zo weten wij zeker dat zij hun werk uitstekend kunnen uitvoeren. Verder moeten zij minstens Engels of Nederlands kunnen spreken.

timmerman in Utrecht gezocht voor jouw project?

ZZP Timmerman gezocht in Utrecht? Dien eenvoudig je aanvraag in bij Hesko. Via een paar simpele stappen zorgen wij ervoor dat de timmerman op korte termijn aan jouw specifieke opdracht kan beginnen. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden.