opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / betonboorder

betonboorder gezocht?

vind jouw zzp betonboorder!

Actuele aanbod van zzp betonboorders

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

geen zzp betonboorder kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

 betonboorder gezocht?

Betonboorder gezocht voor jouw project? Een betonboorder is in te zetten voor zaag- en boorwerk. De betonboorders van HESKO houden van aanpakken. Zo dragen zij de apparatuur vaak met de hand over ladders en trappen om bij hun werkplek te komen. Ondanks de soms kleine ruimtes zijn de betonboorders in staat om de klus te klaren.

wat is een betonboorder?

Een betonboorder is iemand die gaten en uitsparingen maakt in beton of andere steenachtige materialen. Bijvoorbeeld in muren en vloeren van huizen en kantoorgebouwen. Hiermee maakt de betonboorder de aanleg van onder andere afvoeren en ventilatie mogelijk. Een betonboorder kan ook werken in de grond- of wegenbouw en gaten boren in en voor bijvoorbeeld rioolbuizen en putten. De betonboorder gebruikt voor zijn werkzaamheden speciale, soms zware boor- en zaagmachines.

Een betonboorder gezocht om te werken aan de aanleg of aanpassing van betonnen of andere steenachtige constructies. Hij houdt zich onder andere bezig met deze werkzaamheden:

  • Boren van gaten in beton, natuur- en baksteen en wegen;
  • Zagen van vloeren, wanden en leidingen;
  • Maken van sleuven;
  • Plaatsen, bevestigen en stellen van ankers;
  • Voorbereiden van projecten;
  • Lezen van bouwtekeningen;
  • In orde maken van de werkplek;
  • Overleggen met de opdrachtgever over de werkzaamheden;
  • Onderhouden van boor- en zaagmachines.

werkzaamheden betonboorder.

Verschillende werkzaamheden vereisen verschillende technieken. Wij zijn dé betonboorder voor particulieren. Wat betreft betonboren, betonzagen, betonfrezen en beton slopen. Ook bij het koppensnellen kunt u onze hulp inschakelen. Onze vakmensen die bij ons zijn aangemeld kunnen overweg met alle soorten beton, harde gesteenten en gasbeton.  Daarnaast voeren wij de werkzaamheden uit met het beste gereedschap en rekening houdend met stofreductie. Doordat wij netjes werken zijn er zo min mogelijk neveneffecten en is er zo weinig mogelijk rotzooi.

betonboorder gezocht voor jouw project?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen betonboorder en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze betonboorders offeren een eerlijke prijs. Dien vrijblijvend een aanvraag in om het project van start te laten gaan. Bij HESKO hebben we een netwerk van meer dan 500+ zzp’ers. Hierdoor is er voor ieder bedrijf, een geschikte kandidaat! 

betonboorder gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.