opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / blokkenlijmers

blokkenlijmers gezocht?

vind jouw blokkenlijmers!

actuele aanbod van zzp blokkenlijmers

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

geen blokkenlijmers kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

zzp blokkenlijmers gezocht?

Blokkenlijmers gezocht voor een (tijdelijk) project? Dan is Hesko de partner die je zoekt. Al sinds de oprichting in 1996 zijn wij gespecialiseerd in het samenbrengen van opdrachtgevers en blokkenlijmers. Door de jaren heen hebben wij een netwerk opgebouwd van meer dan 500 gecertificeerde ZZP’ers. Hierdoor kunnen we snel schakelen, zodat jij op korte termijn de juiste blokkenlijmers paraat hebt staan voor jouw opdrachten.

Bij Hesko werken wij uitsluitend met vakpersoneel. Dit wil zeggen dat een zelfstandige voorafgaand aan een (tijdelijk) project gescreend wordt. Hierbij kijken wij naar relevante werkervaring en zijn communicatievaardigheden. Verder zijn de vaklieden in bezit van een VCA certificaat of zijn ze bereid om dit certificaat te behalen.

Blokkenlijmers gezocht

Blokkenlijmers gezocht? Dan hebben wij het antwoord. Al de opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van een zelfstandige blokkenlijmer. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar zijn tussen vakpersoneel en bedrijven, vinden wij het essentieel dat de vaklieden je goed te woord kunnen staan. Blokkenlijmers gezocht met spoed? Dien vandaag nog vrijblijvend een aanvraag in. Wij denken graag met je mee, zodat we samen een vakman vinden die het beste aansluit bij de specifieke opdracht. Nadat de situatie helder is en de afspraken over de werkzaamheden in kaart zijn gebracht gaan we op zoek naar de juiste persoon, zodat de blokkenlijmers op korte termijn kunnen starten met het project.

wat kan ik van een zzp blokkenlijmer verwachten?

Blokkenlijmers zijn verantwoordelijk voor het opbouwen van muren die bijvoorbeeld gemaakt worden van het materiaal kalkzand. Het is een beroep dat bijna alleen binnen de nieuwbouwprojecten voorkomt. Echter, zijn de blokkenlijmers zzp ook inzetbaar voor renovaties of andere opdrachten. De blokken worden door middel van lijm aan elkaar gelijmd. Op deze manier ontstaat er een stevige muur. Deze muren dienen meestal als de binnenmuren van een woning, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Zo zien we ook projecten terug waar blokkenlijmers verantwoordelijk zijn voor de buitenmuren van een woning. De muren worden dan afgewerkt door een stukadoor.

blokkenlijmers gezocht voor jouw project?

Ben je op zoek naar blokkenlijmers voor een tijdelijk project? Een aanvraag indienen bij Hesko is zeer eenvoudig. Via een paar simpele stappen zijn de zzp blokkenlijmers zo bij jou aan de slag. Dien vrijblijvend een aanvraag in en wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden.

zzp blokkenlijmers gezocht?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.