opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / bouwopruimer

bouwopruimers gezocht?

vind jouw zzp’er hier!

goede bouwopruimers gezocht voor een tijdelijk project?

Zzp bouwopruimer gezocht voor een (tijdelijk) bouwproject?

Bekijk hier het actuele aanbod van zzp bouwopruimers.

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

geen zzp bouwopruimer kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

zzp bouwopruimers gezocht?

Bouwopruimers gezocht die na een project de gehele bouwplaats opruimt? Onze bouwopruimers hebben de verantwoordelijkheid dat de gehele bouwplaats piekfijn in orde is. Een bouwopruimer voorkomt ongelukken, houdt overzicht, zorgt voor een verdeling van binnenkomende materialen, voorkomt diefstal en assisteert andere vaklieden.

De bouwopruimers die bij ons zijn aangemeld hebben een verantwoordelijkheidsgevoel en beschikken over inzicht. Ze zijn behulpzaam, tonen initiatief en hebben twee rechterhanden. Ze zijn onmisbaar en werken serieus mee. Het voorkomen van ongelukken staat bij hen hoog in het vaandel en dat begint bij een opgeruimde werkplek. Dat betekent ook dat binnenkomende materialen direct verdeeld en zorgvuldig opgeruimd worden. Ervaren bouwopruimers gezocht die niet vies zijn van hard werken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bouwopruimer gezocht

De bouwopruimers zijn breed inzetbaar en ze zijn zich ervan bewust dat de werkzaamheden kunnen variëren van het opruimen van de bouwplaats tot het assisteren van timmerlieden bij simpele werkzaamheden. Ze zijn gewend om in hoog tempo te werken en zorgen ervoor dat de werkzaamheden vlot verlopen. Al onze bouwopruimer zijn:

  • Echte aanpakkers
  • Relevante ervaring als bouwopruimer
  • VCA (VOL)-gecertificeerd

Het bieden van zekerheden is voor ons vanzelfsprekend. Zeker als bemiddelaar tussen ZZP’ers en opdrachtgevers is dat een geruststellende gedachte.

op zoek naar bouwopruimers?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen bouwopruimer en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers. Bouwopruimers gezocht voor een project? Hesko ondersteunt jou maar al te graag bij dit vraagstuk.

zzp bouwopruimer gezocht? Dien gemakkelijk een aanvraag in.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze bouwopruimers offeren een eerlijke prijs.  Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

bouwopruimers gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.