opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / hbo verpleegkundige

hbo verpleegkundige gezocht?

vind jouw zzp hbo verpleegkundige!

actuele aanbod van zzp hbo verpleegkundigen

geen zzp hbo verpleegkundige kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

niveau 5 – hbo verpleegkundige (propedeuse)

Banen in de zorgsector veranderen snel mee met de ontwikkelingen. Als HBO Verpleegkundige krijg je steeds vaker een regisseursfunctie. Daarmee krijgen ze meer verantwoordelijkheid voor de acties en besluiten die er gemaakt worden. De vraag naar HBO Verpleegkundige (Propedeuse) blijft groeien en daarbij is vaak een vooropleiding en ervaring vereist.

Het is voor een verpleegkundige essentieel om goed en actueel geschoold te zijn en te beschikken over kennis, vaardigheden en inzichten die ingezet kunnen worden in een veranderende gezondheidszorg.

Onze HBO Verpleegkundige (Propedeuse) in ons database zijn competent met de sociale vaardigheden, hebben geleerd hoe zij zich mondeling goed kunnen uitdrukken in het contact met bekenden, familieleden, collega’s en patiënten.

Ze zijn geïntegreerd in het vak. Hebben veel kennis en ervaring in ethiek en pedagogiek, kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie en reageren adequaat bij veel voorkomende situaties.

Ze zijn flexibel qua urenplanning, hebben de kennis en kunnen snel reageren in onverwachte situaties. Je kunt van onze HBO Verpleegkundigen verwachten dat zij zich flexibel opstellen en snel aanpassen aan de omgeving.

op zoek naar een hbo verpleegkundige (propedeuse)?

Al onze zelfstandige zorgprofessionals en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen HBO Verpleegkundigen en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de opdrachten zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de opdracht denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn, of lange termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een opdracht liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze HBO Verpleegkundigen offeren een eerlijke prijs.

hbo verpleegkundige gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.