opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / hbo verpleegkundige

hbo verpleegkundige gezocht?

vind jouw zzp hbo verpleegkundige!

actuele aanbod van zzp hbo verpleegkundigen

geen zzp hbo verpleegkundige kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

niveau 6 – hbo verpleegkundige (afgerond)

Onze HBO Verpleegkundigen zijn handig, scherp, communicatief en stressbestendig. Zij kunnen goed samenwerken en helpen graag cliënten. De HBO Verpleegkundigen vanuit onze database kunnen goed omgaan met cliënten van alle leeftijden en achtergronden.

Ook als ze pijn hebben, misschien niet meer beter worden of psychisch in de war zijn. Ze ervaring in hoe zij op een professionele manier moeten omgaan met cliënten, hoe zij luisteren, plannen, organiseren, samenwerken en overleggen. Als je op zoek bent naar een HBO Verpleegkundige Niveau 6, ben je bij HESKO aan het goede adres.

De HBO Verpleegkundige kunnen goed gegevens analyseren in complexe zorgsituaties. Verder dragen zij bij aan het meehelpen van het hulp bieden bij wassen en aankleden, eten en drinken, en vaardigheden die zij als HBO Verpleegkundige niveau 6 moeten beheersen.

op zoek naar een hbo verpleegkundige niveau 6?

Al onze zelfstandige zorgprofessionals en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen HBO Verpleegkundigen niveau 6 en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de opdrachten zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de opdracht denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn, of lange termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een opdracht liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze HBO Verpleegkundigen offeren een eerlijke prijs.

hbo verpleegkundige gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.