opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / mbo verpleegkundige

mbo verpleegkundige gezocht?

vind jouw zzp mbo verpleegkundige!

actuele aanbod van zzp mbo verpleegkundigen

geen zzp mbo verpleegkundige kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

niveau 4 – mbo verpleegkundige

De MBO Verpleegkundige heeft geleerd om zorg en begeleiding te geven aan mensen in verschillende verpleegsituaties. Zij weten onder andere hoe je verpleegtechnische handelingen uitvoert, zoals het toedienen van medicijnen. Onze MBO Verpleegkundige zijn in staat om in alle branches binnen de zorg te werken.

Ben je op zoek naar een MBO Verpleegkundige? Onze MBO Verpleegkundige kunnen in bijvoorbeeld een ziekenhuis, verpleeghuis, instelling of thuis aan de slag. Het kan gaan om mensen met lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen, een psychiatrische ziekte, ouderen, kinderen of zwangere vrouwen.

Zij kunnen omgaan met en antwoord geven op:

  • Vaststellen welke zorg iemand nodig heeft en hoeveel.
  • Een verpleegplan opstellen, coördineren en uitvoeren.
  • Mensen stimuleren zoveel mogelijk voor zichzelf te zorgen.
  • Verpleegtechnische handelingen uit te voeren, zoals: medicijnen geven en een voedingspomp bedienen.

De MBO Verpleegkundige in onze database treden zelfstandig op, zijn creatief, daadkrachtig en ondernemend. Je kunt van hen verwachten dat zij tijdens, de vaak kortdurende relatie met de patiënt, zorg en begeleiding en ondersteuning bieden. Door de jarenlange werkervaring kunnen zij in korte tijd een vertrouwensband creëren met de cliënt.

op zoek naar een mbo verpleegkundige?

Al onze zelfstandige zorgprofessionals en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen MBO Verpleegkundigen en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de opdrachten zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de opdracht denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn, of lange termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een opdracht liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze Verpleegkundigen offeren een eerlijke prijs.

mbo verpleegkundige gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.