opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / metal stud monteurs

metal stud monteur gezocht?

vind jouw zzp metal stud monteur!

actuele aanbod van zzp metal stud monteur

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Beschikbaar vanaf: 10 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Beschikbaar vanaf: 9 augustus 2023

geen zzp metal stud monteurs kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

metal stud monteurs.

Metal stud monteurs werken graag met metalen profielen. In een mum van tijd creëren zij extra ruimte en zijn niet vies om hun handen vuil te maken door metalen profielen, isolatiemateriaal en gipsplaten.

De metal stud monteurs ZZP’ers hebben een relevante werkervaring, hebben een geldig diploma Basisveiligheid VCA. Wij van Hesko, gaan we voor 100% vaktalent.

Metal stud monteur gezocht

Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metal, Industrie en schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving en selectie van ZZP’ers en vaktalent zit ons in de genen. De nadruk het bruggen slaan tussen ZZP’ers en opdrachtgevers in de (af)bouw en vormen samen met alle partijen de fundering van elk project. Dat doen wij voor de droge afbouw van A tot Z. Onze ZZP’ers staan garant voor vakmanschap!

Wij zijn een grote speler op de afbouwmarkt met een enthousiast team van monteurs, stukadoors, timmermannen en nog veel meer. In het hele land werken wij mee aan grote en kleine projecten op het gebied van afbouwmontage.

op zoek naar een metal stud monteur?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen metal stud monteurs en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze metal stud monteurs offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

metal stud monteur gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.