opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / wandspuiter (spackspuiter)

spackspuiter gezocht?

vind jouw zzp spackspuiter!

actuele aanbod van zzp spackspuiters

geen zzp spackspuiters kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

spackspuiter.

Spackspuiten in een nieuwbouwwoning op de wanden en plafonds wordt steeds populairder. Vanuit de bouw worden de plafonds tegenwoordig standaard met spack gespoten opgeleverd.

De standaard afwerking voor de wanden in de nieuwbouw is behang klaar (gestuct) d.w.z. dat de stukadoor deze eerst helemaal glad (sausklaar) moet maken, voordat deze met latex gespoten of gesaust kunnen worden.

Spackspuiter gezocht

Omdat de combinatie stucen en latex/airless spuiten of sauzen een stuk prijziger is, kiezen veel opdrachtgevers voor een goedkoper alternatief: spackspuiten.

Spackspuiten gaat snel, is voordelig, levert een mooi resultaat op en kan in verschillende kleuren. In de nieuwbouw geldt het hoge Btw-tarief van 21% – in de bestaande bouw (ouder dan 2 jaar) geldt nog het lage Btw-tarief 6%.

Dat wordt in het totale kostenplaatje vaak gecompenseerd doordat er in de nieuwbouw vaak geen additionele kosten zijn: voorbehandeling van bestaande ondergronden of het afdekken van de vloer etc.

Spackspuiten is een stuk voordeliger als een combinatie van stucen en latex spuiten – zeker in de nieuwbouw wint dit enorm aan populariteit. Dit komt ook omdat spackspuitwerk (een korrelpleister) als het ware een stuclaag en afwerking in één vormt – het gaat dus ook nog eens veel sneller.

op zoek naar een spackspuiter?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen spackspuiter en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze spackspuiters offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

spackspuiter gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.