opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / woonbegeleider

woonbegeleider gezocht?

vind jouw zzp woonbegeleider!

actuele aanbod van zzp woonbegeleiders

geen zzp woonbegeleider kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

woonbegeleider

Binnen onze database beschikken wij over gediplomeerde, flexibele en zeer ervaren begeleiders. Dus als je binnen de welzijnssector direct op zoek bent naar zeer ervaren woonbegeleiders, dan ben je bij HESKO aan het goede adres.

Wij beschikken over zelfstandige woonbegeleiders. Onze woonbegeleiders zijn verantwoordelijk voor het stimuleren en motiveren van cliënten. Zij creëren een goede en open sfeer op de werkvloer.

HESKO is een bemiddelaar, gespecialiseerd in onder andere ook de zorg- en welzijnssector met een breed dienstenpakket.

Of je nu geïnteresseerd bent in tijdelijke zorgprofessionals of op zoek bent naar een langdurige samenwerking, wij kunnen jou helpen. Met een bevlogen, betrokken en deskundig team van meerdere medewerkers bieden wij deze ondersteuning aan huis en binnen onze woonvorm in heel Nederland.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en bevlogen collega die samen met ons net dat stapje meer zet en zowel voor onze bewoners als onze collega’s een fijne woon- en werkplek garandeert. Daarnaast biedt de kleinschaligheid van onze organisatie tal van mogelijkheden voor een creatief en ondernemend talent!

Onze woonbegeleiders hebben:

  • Minimaal MBO (zorg) niveau 4 gediplomeerd
  • Aantoonbare ervaring in de (L) VG-sector.
  • Enthousiasme, positiviteit en humor.
  • Bereidheid om onregelmatig te werken, zo ook slaap- en weekenddiensten.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

op zoek naar een woonbegeleider?

Al onze zelfstandige zorgprofessionals en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen woonbegeleiders en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de opdrachten zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de opdracht denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn, of lange termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een opdracht liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze woonbegeleiders offeren een eerlijke prijs.

woonbegeleider gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.