opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / zorghulp

zorghulp gezocht?

vind jouw zzp zorghulp!

actuele aanbod van zzp zorghulpen

geen zzp zorghulp kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

niveau 1 – zorghulp

Als zorghulp help je mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Hier kan gedacht worden aan ouderen, mensen met een ziekte, gehandicapten of jongeren met problemen. Onze zorghulpen in onze database geven vooral ondersteuning bij huishouding, staan ook bij als er boodschappen gedaan moeten worden of bij andere dagelijkse bezigheden.

Een zorghulp helpt en ondersteunt, wat mensen zelf kunnen doen laten ze hen zelf doen. Onze zorghulpen zijn zorgvuldig, hebben geduld en zijn met veel verschillende soorten cliënten omgegaan. Ze hebben veel ervaring in hun vak, kunnen bij iemand thuis werken, in een verzorgingshuis, verpleeghuis of ziekenhuis.

Op zoek naar een ZZP’er zorghulp? Een zorghulp bij ons in de database hebben minimaal een mbo-niveau 1 opleiding gevolgd en vaak ook niveau 2. Zij kunnen meewerken als: assistent zorghulp, meehelpen in de schoonmaak en als thuiszorg. Voor meer informatie kunt u ons mailen.

op zoek naar een zorghulp?

Bent u op zoek naar een zorghulp niveau 1? Al onze zelfstandige zorgprofessionals en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen zorghulp en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de opdrachten zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de opdracht denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn, of lange termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een opdracht liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze zelfstandige zorgprofessionals offeren een eerlijke prijs.

zorghulp gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.