3 kozijnen monteurs beschikbaar, omgeving Den Haag

Locatie: Zuid-Holland

Details

Beschikbaar vanaf: 14 augustus 2023
Sector: Bouw
Discipline: Kozijnen monteur

Aan de slag?

Algemeen

Toppers beschikbaar als het gaat om de werkzaamheden als kozijnen monteur. Het zijn jongens die wij vaker ingezet hebben als kozijnen monteur. Ze wonen in Den Haag en beschikken over eigen vervoer. Ze zijn bereid om te rijden naar klussen die wat meer op afstand zijn.

Achtergrondinformatie

Wij willen vooraf zoveel mogelijk informatie geven over de jongens, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hier onder een kleine opsomming:
– Ze beschikken over VCA;
– Het zijn ZZP’ers;
– Ze communiceren in het Nederlands;
– Het zijn ervaren kozijnen monteurs.

Wij willen je graag helpen met het zoeken naar de juiste vakmannen. Een samenwerking met Hesko is daarom de perfecte oplossing, wij beschikken over een groot aantal ZZP’ers. Er is over elke ZZP’er die voor ons gewerkt heeft een profiel gemaakt, daarin noteren wij elke stap die de ZZP’er heeft gemaakt. Wij streven ernaar om iedereen blij te maken, zowel jullie als de vakmannen. Professionaliteit gecombineerd met werkplezier staat bij ons bovenaan!
Zijn er nog vragen, of had je de kozijnen monteurs liever gisteren al op je project gewild? Wij horen het graag van je! Reageer hieronder of bel naar ons kantoor in Culemborg: 0345-510822.

Direct inzetten?

Het bedrijf

HESKO, opgericht in 1996, is een bemiddelingsbureau dat zelfstandigen in de bouw samenbrengt met de mooiste opdrachtgevers in de bouw. Zoek je opdrachten als timmerman, metal stud monteur, stukadoor of heb je ervaring in een ander vakgebied? In de meeste gevallen kunnen wij je helpen bij het vinden van een mooie opdracht in de bouw!