opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’er per regio / timmerman gezocht Amsterdam

timmerman gezocht Amsterdam?

vind jouw timmerman in Amsterdam!

actuele aanbod van zzp timmermannen in Amsterdam

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

geen zzp timmerman in Amsterdam kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

timmerman Amsterdam gezocht?

ZZP Timmerman gezocht in Amsterdam voor een (tijdelijk project)? Hesko helpt je graag bij het zoeken naar de juiste timmerman in Amsterdam. Sinds 1996 brengen wij opdrachtgevers en timmermannen in Amsterdam samen. Met meer dan 500 gecertificeerde ZZP’ers zijn wij gespecialiseerd in het inzetten van timmermannen op korte termijn die bijdragen aan jouw specifieke opdracht.

Timmerman gezocht in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen werken wij met opdrachtgevers die goede ervaringen hebben in het (tijdelijk) inzetten van een timmermannen in Amsterdam. Het is voor ons van essentieel belang dat de communicatie goed is tussen opdrachtgever en vakpersoneel. Daarom garanderen we vakpersoneel dat de opdrachtgever goed te woord kan staan. Voorafgaand aan het project worden de timmermannen bij Hesko gescreend. Daarbij kijken we naar relevante werkervaring. Verder zorgen wij ervoor dat de vaklieden in het bezit zijn van een VCA-certificaat of bereid zijn de te behalen.

Timmerman in Amsterdam gezocht met spoed? Dien vandaag nog vrijblijvend een aanvraag in. Nadat de situatie helder is en de werkzaamheden in kaart zijn gebracht, gaan wij als bemiddelaar op zoek naar de juiste timmerman die aansluit bij de vraag van jouw specifieke opdracht.

wat kan ik van een timmerman in Amsterdam verwachten?

Een timmerman is verantwoordelijk voor het maken van houten constructies. Denk hierbij aan het uitlezen van bouwtekeningen en het uitzetten van bouwwerken. Bij Hesko kunnen onze allround timmermannen op korte termijn worden ingezet voor diverse soorten projecten. Bij Hesko zorgen we ervoor dat de timmermannen beschikken over een technische kennis, tekeningen kunnen aflezen en weten welke materialen houtsoorten er nodig zijn. Zo weten we zeker dat zij hun werk nauwkeurig kunnen afronden. Verder moeten zij minstens Engels of Nederlands kunnen spreken.

timmerman in Amsterdam gezocht voor jouw project?

ZZP Timmerman gezocht in Amsterdam? Dien eenvoudig je aanvraag in bij Hesko. Via een paar simpele stappen zorgen wij ervoor dat de timmerman zo bij jou aan de slag kan. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden.