opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / timmerman

timmerman gezocht?

vind jouw zzp’er hier!

ervaren timmerman gezocht voor een tijdelijk project?

actuele aanbod van zzp timmermannen

geen zzp timmermannen kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

ervaren timmerman gezocht?

Als opdrachtgever kan je soms wel wat extra hulp gebruiken. Laat jouw klanten zijn houtwerk repareren of verbeteren door vakbekwame timmermannen uit onze database. Op zoek naar extra ondersteuning voor de korte- of lange termijn? Wij hebben vakbekwame ZZP timmermannen uit heel Nederland. De timmerlieden zullen met je overleggen om precies te begrijpen wat je zoekt. Daarna gaan ze aan de slag – meten, ontwerpen en uiteindelijk bouwen zoals het perfect zou passen. Maar ze kunnen je ook helpen met de kleinste taken voor timmerwerk.

De timmerlieden hebben uitgebreide professionele ervaring en werken met toewijding en aandacht voor detail. Ze zullen ook rekening houden met jouw specifieke vereisten bij het voltooien van jouw projecten. Het resultaat is een eersteklas, echt op maat gemaakt houtwerk dat het projecten van jouw klanten zal verbeteren.

Timmerman gezocht

zzp timmerman gezocht voor een bouwproject?

We wilden er zeker van zijn dat iedereen blij is met onze fantastische klusjesman – zowel jij als de timmermannen die het werk doen. Van de eenvoudigste taken, zoals het knippen van de deur of het vullen van scheuren in houten vloeren en het repareren van andere soorten houtwerk, tot het bouwen van mooie, duurzame oplossingen voor thuis of op jouw werk. Je kunt de opmerkelijke timmerlui bij elke klus vertrouwen en schitterende resultaten verwachten. Als opdrachtgever ben je hier aan het juiste adres.

Onze ZZP timmermannen staan erom bekend niet alleen vakmensen te zijn, te werken met materialen van hoge kwaliteit, maar bieden ook een voorbeeldige service, gecombineerd met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

op zoek naar een timmerman?

Al onze vaklieden en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen timmerman en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. Timmerman gezocht die de werkzaamheden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitvoert?

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze timmermannen offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

timmerman gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.