opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / betontimmerman

betontimmerman gezocht?

vind jouw betontimmerman!

actuele aanbod van zzp betontimmermannen

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

geen zzp betontimmerman kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

zzp betontimmerman gezocht?

Een zzp betontimmerman die wel weet wat werken is. Als sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling werkt Hesko uitsluitend met echte vaklieden. Al sinds de oprichting in 1996 brengt Hesko bedrijven in contact met werklieden uit verschillende bedrijfstakken, waaronder de bouw, de zorg en de metaaltechniek.

De zzp betontimmerman die bij Hesko is aangesloten is zelfstandig, nauwkeurig en werkt geconcentreerd tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden. De betontimmerman is verantwoordelijk voor zijn eigen werkzaamheden en kiest zelf de werkwijze die het beste aansluit bij de beschreven opdracht.

Betontimmerman gezocht

Al de opdrachtgevers waarmee wij samenwerken hebben goede ervaringen in het (tijdelijk) huren van een zelfstandige betontimmerman. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen vaklieden en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en dat ze kunnen omgaan met klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de opdracht denken we graag met je mee, zodat we samen een vakman vinden die het beste aansluit bij de specifieke situatie. Vervolgens worden er op basis van de werkzaamheden afspraken gemaakt, zodat de zzp betontimmerman op korte termijn kan starten met het project.

wat kan ik van een zzp betontimmerman verwachten?

Een zzp betontimmerman houdt zich voornamelijk bezig met het maken van bekistingen, het uitvoeren van betonwerk en het plaatsen van prefab elementen. Hij heeft kennis van verschillende relevante technieken, de benodigde materialen en constructies. Bij de selectie van onze zelfstandige vakmannen vinden wij het van essentieel dat zij over aantoonbare ervaring beschikken en daarnaast in staat zijn om bouwtekeningen af te lezen. Verder zijn de vaklieden in bezit van een VCA certificaat of zijn ze bereid om dit certificaat te behalen.

op zoek naar een zzp betontimmerman?

Zzp betontimmerman gezocht voor een (tijdelijk) project? Via een paar simpele stappen is de zzp betontimmerman zo bij jou aan de slag. Als opdrachtgever is het heel gemakkelijk om je aan te melden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend informatie in door te klikken op de onderstaande knop.

zzp betontimmerman gezocht?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.