over hesko

versterken door samen te werken.

Zzp’er, opdrachtgever of partner? Wij versterken door samen te werken en brengen deze filosofie graag over.

ambities van HESKO

Uit noodzaak is een deel van de beroepsbevolking zelfstandig geworden. Verschillende organisaties konden hun personeel simpelweg niet betalen door de stijgende kosten en de dalende inkomsten. Een deel van de beroepsbevolking niet altijd vrijwillig ondernemer geworden, maar zag geen andere uitkomst. Dat betekent niet altijd dat zij minder begaan zijn in het doen van acquisitie naar opdrachten, maar voornamelijk minder tijd hebben om dat te doen. En wij maken daar graag tijd voor vrij, zodat de zzp’er zich kan richten op zijn passie!

Bovendien moeten we het samen doen en daar komt het stukje coaching en analyse bij kijken. Iedereen heeft zijn eigen expertise, dus luisteren en kijken wij graag naar wat diegene écht leuk vindt. Alleen op die manier kunnen wij iemand leren kennen.

Hoe vaak zie je Klaas-Jan Huntelaar in de verdediging of Max Verstappen op het voetbalveld? Die kans is vrijwel nihil. Waarom? Zij zijn goed in één ding: Klaas-Jan in het scoren en Max in het racen.

Er is veel aanbod van zelfstandigen in diverse sectoren. Hoe houd je uit elkaar wie nu wel goed is, of juist niet goed? Stel dat je Klaas-Jan bent die binnen de juiste organisatie opereert op de juiste positie, dan voel je je vele malen beter en kun je zo een optimaal rendement te behalen. En dat rendement kun je vertalen in leerprocessen, een gelukkig gevoel en bovendien voel je je een stuk zelfverzekerder.  

over HESKO

In 1996 is HESKO opgericht door Kees en Agnieszka van den Heuvel. In plaats van opdrachtbemiddelaar te zijn, waren zij importeur en bemiddelaar waarbij zij grote hoeveelheden metaalproducten aan diverse Europese concerns leverden. Omstreeks 2007 ontmoette Kees in het buitenland een Nederlandse zakenrelatie die op zoek was naar mensen die tuinen konden onderhouden en al snel konden de eerste mensen starten. In 2014 merkten zij dat ook zelfstandigen bij ons aanklopten om aan de slag te gaan en zo is HESKO zich volledig gaan richten op het helpen van de zzp’er.

Tijdens alle fasen van HESKO heeft het team zich gericht op het luisteren naar anderen om samen iets moois neer te kunnen zetten. En zo weet je wat er van elkaar verwacht wordt en kunnen wij de juiste match maken.

 

op zoek naar opdrachten?

wij helpen je graag.