opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / dakdekker

dakdekkers gezocht?

vind jouw zzp dakdekker!

actuele aanbod van zzp dakdekkers

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

geen zzp dakdekkers kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

dakdekker.

Als dakdekker heb je een geweldige carrière met vast werk. Je bent getraind om te werken aan verschillende soorten gebouwen, waaronder residentiële en commerciële gebouwen.

We installeren en repareren daken die zijn gemaakt van alle soorten materialen, waaronder asfalt en cedar gordelroos, rubber, metaal en meer. Dakdekkers moeten voorbereid zijn om te werken in verschillende weersomstandigheden en allerlei situaties op het dak. We zouden op een dag op een steil hellend dak in de regen kunnen werken en de volgende dag op een plat dak in de hete zon.

Wanneer een nieuw dak wordt geïnstalleerd, wordt het terras, vaak gemaakt van dik multiplex, eerst gelegd. Daarna komt het vilt, wat het een beetje makkelijker voor ons kan maken om ons te houden, en dan komen de gordelroos (of metalen panelen of rubber membraan). Gedurende het hele proces moeten dakdekkers bijzonder veel aandacht besteden aan detail. Als het werk niet goed wordt uitgevoerd of goed wordt afgedicht, kunnen lekkages aanzienlijke schade aan de binnenkant van het gebouw veroorzaken.

Als opdrachtgever moet je kunnen vertrouwen op de kwaliteit van jouw dak. Het moet jouw klanten immers beschermen tegen zon, regen, storm en kou. Onze dakdekkers die bij ons staan aangemeld zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent hun functie, gebruiken dakrollen van zeer goede A-kwaliteit en met garantie op waterdichtheid. Eigenlijk kunnen ze zo mee met de werkzaamheden van een opdrachtgever.

Hesko is actief in heel Nederland. Onze opdrachtgevers en ZZP’ers bevinden zich in heel Nederland.

op zoek naar een dakdekker?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen dakdekker en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze dakdekker offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

dakdekker gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.