opdrachtgevers / bemiddeling

bemiddeling in zzp’ers, dè zelfstandigen.

HESKO, waar organisaties en zelfstandigen bij elkaar worden gebracht op een unieke manier!

Ben je op zoek naar een tijdelijke kracht voor jouw project of organisatie? HESKO gaat graag op zoek naar de zelfstandige (zzp’er) die past bij de zoekvraag. Wij beschikken over kennis van de arbeidsmarkt en de tools die van belang zijn het vinden van de juiste kandidaat.

Hoe vaak zie je Klaas-Jan Huntelaar in de verdediging of Max Verstappen op het voetbalveld? Die kans is vrijwel nihil. Waarom? Zij zijn goed in één ding: Klaas-Jan in het scoren en Max in het racen.

Er is veel aanbod van zelfstandigen in diverse sectoren. Hoe houd je uit elkaar wie nu wel goed is, of juist niet goed? Je wilt een Klaas-Jan die binnen de juiste organisatie opereert op de juiste positie zetten, om zo een optimaal rendement te behalen. Met een Max die in de verkeerde sector werkt, wil je graag dat hij doet waar hij goed in is en gelukkig van wordt. En dit alles doen wij op een unieke manier waarbij we ons als het ware identificeren met jouw bedrijf.

waarom HESKO?

Wij weten hoe belangrijk het is om een optimaal resultaat te kunnen behalen op jouw project of binnen jouw organisatie. Een optimaal resultaat behaal je alleen door de juiste mensen op de juiste plek te zetten, en laat dat nou net zijn waar wij goed in zijn! Daarnaast bestaan wij al een geruime tijd en hebben wij daardoor een groot aanbod van zelfstandigen die passen bij jouw bedrijf.

op zoek naar zzp’ers?

wij helpen je graag.