opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / elektromonteur

elektromonteur gezocht?

vind jouw zzp elektromonteur!

actuele aanbod van zzp elektromonteurs

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

geen zzp elektromonteurs kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

elektromonteur.

Elektriciens installeren, onderhouden, repareren, testen en in bedrijf stellen van elektrische en elektronische apparatuur en systemen voor industriële, commerciële en huishoudelijke doeleinden. Elektriciens kunnen ook werken aan elektrische transmissie- en distributieapparatuur.

hoe is het vak elektriciën ontstaan?

Het vak elektriciën is natuurlijk nauw gekoppeld aan het gebruik van elektriciteit. Een elektriciën weet namelijk alles af van elektrische leidingen, regelkasten, zekeringen en spanning. Heden ten dage kunnen we niet zonder Electra en denken er niet eens bij na wanneer we een lichtknopje aan of uitzetten dat het ooit anders is geweest.

Pas als het licht weigert, de koelkast uitvalt of wanneer er rook uit een apparaat komt, slaan we alarm. Een elektriciën is degene die elektrische installaties monteert en afregelt. Hij kan ook leidingen aanleggen (“trekken”) en installaties onderhouden. Dit is trouwens wel wat anders dan een installateur.

elektriciën, een relatief jong beroep.

Nog niet zo lang geleden hadden we namelijk geen elektrische verlichting, maar kaarsen en gas. We warmden ons bij de hout- of steenkoolkachel en het water van het bad werd verwarmd met ketels heet water van het vuur. Pas in de 19e eeuw lukte het, om elektriciteit op te wekken met een elektromotor, maar de stoommachines bleken vooralsnog veel rendabeler.

op zoek naar een elektromonteur?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen elektromonteur en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze elektromonteur offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

elektromonteur gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.