opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / elektromonteur

elektromonteur gezocht?

vind jouw zzp’er hier!

zzp elektromonteur gezocht voor een tijdelijk project?

actuele aanbod van zzp elektromonteurs

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

geen zzp elektromonteurs kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

zzp elektromonteur gezocht?

Elektriciens installeren, onderhouden, repareren, testen en in bedrijf stellen van elektrische en elektronische apparatuur en systemen voor industriële, commerciële en huishoudelijke doeleinden. Elektriciens kunnen ook werken aan elektrische transmissie- en distributieapparatuur.

Elektromonteur gezocht zzp? Bij Hesko beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan ervaren vaklieden. Voor iedere opdracht hebben wij een geschikte zelfstandige vakman. Bij ons staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wanneer je een vakman van Hesko inzet op een bouwproject, dan kun je ervan uit gaan dat deze vakman op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, initiatief neemt en daarnaast beschikt over alle certificaten.

Elektromonteur gezocht

hoe is het vak elektriciën ontstaan?

Het vak elektriciën is natuurlijk nauw gekoppeld aan het gebruik van elektriciteit. Een elektriciën weet namelijk alles af van elektrische leidingen, regelkasten, zekeringen en spanning. Heden ten dage kunnen we niet zonder Electra en denken er niet eens bij na wanneer we een lichtknopje aan of uitzetten dat het ooit anders is geweest.

Pas als het licht weigert, de koelkast uitvalt of wanneer er rook uit een apparaat komt, slaan we alarm. Een elektriciën is degene die elektrische installaties monteert en afregelt. Hij kan ook leidingen aanleggen (“trekken”) en installaties onderhouden. Elektromonteur gezocht voor een bouwproject dat binnenkort van start gaat? Neem gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar de juiste vakman.

elektriciën, een relatief jong beroep.

Nog niet zo lang geleden hadden we namelijk geen elektrische verlichting, maar kaarsen en gas. We warmden ons bij de hout- of steenkoolkachel en het water van het bad werd verwarmd met ketels heet water van het vuur. Pas in de 19e eeuw lukte het, om elektriciteit op te wekken met een elektromotor, maar de stoommachines bleken vooralsnog veel rendabeler.

zzp elektromonteur gezocht?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen elektromonteur en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Dringend een zzp elektromonteur gezocht? Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze elektromonteur offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

elektromonteur gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.