opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / gipsplaten monteur

gipsplaten monteur gezocht?

vind jouw zzp gipsplaten monteur!

actuele aanbod van zzp gipsplaten monteurs

Sector

Discipline

Locatie

Startdatum

geen zzp gipsplaten monteurs kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

gipsplaten monteur.

Als gipsplaten monteur heb je ervaring met het plaatsen van de gipswanden & het aanbrengen van isolatie. Ook moeten zij de wanden afgewerkt d.m.v. het afsmeren van de naden en schroefgaten. Als gipsplaten monteur ben je werkzaam op verschillende bouwlocaties en ben je verplicht om in het bezit te zijn van een Vca-certificaat.

Gipsplaten monteur gezocht

gipsplaten monteur nodig?

De woningen van je klanten zijn een kostbaar bezit en als huiseigenaar wil je dan ook zoveel mogelijk de ruimte in jouw woning optimaal benutten. Steeds meer mensen besluiten dan ook om ruimtes in hun huis die van origine niet voor woondoeleinden bestemd zijn om te bouwen tot leefruimte. Je mag dan bijvoorbeeld denken aan de zolder. Dit is nu echt een ruimte die ooit werd gebouwd om te dienen als opslagruimte voor goederen. Vandaag de dag wordt er steeds vaker een slaapkamer of kantoorruimte op de zolder gerealiseerd. Dit bewoonbaar maken wordt vaak gedaan door gipsplaten plaatsen.

Wil je voor een van je klanten een wand laten maken van gipsplaten, dan moet daar uiteraard een ondersteuning voor worden gemaakt. Onze ZZP’ers zijn zich bewust van de mogelijkheden en zorgen ervoor dat gipsplaten op de juiste manier worden geïnstalleerd.

op zoek naar een gipsplaten monteur?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen gipsplaten monteur en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze gipsplaten monteurs offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

gipsplaten monteur gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.