opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / isolatiemonteur

isolatiemonteur gezocht?

vind jouw zzp isolatiemonteur!

actuele aanbod van zzp isolatiemonteurs

geen zzp isolatiemonteurs kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

isolatiemonteur.

Als isolatiemonteur ben jij het visitekaartje namens de opdrachtgever en jouwtakenpakket bestaat uit het contact met afnemers, de voorbereidingen en het zorg dragen van het in goede banen leiden van de afgesproken diensten namens de opdrachtgever.

Het is een zelfstandige functie waarbij eenmaal op plaats van bestemming, jij samen met je collega verantwoordelijk voor zijn dat de isolatieplaten binnen het gestelde tijdsbestek worden aangebracht. Hierbij ben jij als isolatiemonteur van A tot Z verantwoordelijk voor het afleveren van kwaliteitswerk.

Isolatiemonteur gezocht

De projecten zijn divers en vinden plaats verspreid door het land. Hierbij wordt van jou verwacht dat jij bereid bent regelmatig van huis te zijn. Als isolatiemonteur breng je isolatiemateriaal aan in muren van huizen of gebouwen. Dat is nodig voor de energiebesparing, maar denk ook aan geluidsisolatie van een muziekstudio. Technische installaties in fabrieken hebben ook vaak isolatiemateriaal nodig, zodat de machines beter werken en de temperatuur op peil blijft. Je kan dus veel kanten op in dit beroep.

isolatiemonteur nodig?

Als isolatiemonteur breng je door jou op maat gemaakt isolatiemateriaal aan op technische installaties en dan breng je een afwerking aan over de isolatie. Die afwerking kunnen aluminium plaatwerkstukken zijn maar ook een dikke kunststoffolie. De grote installaties staan bij opdrachtgevers als bij SHELL, in energiecentrales, in de zuivelindustrie, aan boord van schepen enzovoorts.

De kleinere installaties staan in kantoorgebouwen, zwembaden en dergelijke. De installaties kunnen grofweg onderscheiden worden in productie-installaties in de industrie en comfortinstallaties in de utiliteit. Bij productie-installaties spelen koude, warmte en brandwerende isolatie een doorslaggevende rol en in de utiliteit is dat koude, warmte en geluidisolatie. Een isolatiemonteur werkt vaak op verschillende locaties en dat is wel zo afwisselend.

op zoek naar een isolatiemonteur?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen isolatiemonteur en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze isolatiemonteurs offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

isolatiemonteur gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.