zzp’ers per vakgebied / alle zzp’ers / opdrachtgevers / metselaar

metselaar gezocht?

vind jouw zzp metselaar!

actuele aanbod van zzp metselaars

geen zzp metselaar kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

metselaar.

Jij als ZZP metselaar zoekt werk? Dan ben je bij Hesko aan het juiste adres. Ook voor ZZP’ers hebben wij opdrachtgevers. Wij zijn een professioneel en vakkundig bemiddelaar met vele jaren ervaring. Dankzij deze ervaring hebben wij inmiddels een behoorlijke vaste klantenkring opgebouwd en ons bedrijf blijft groeien. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ZZP’ers en opdrachtgevers.

Bij interesse voor een nieuwe opdrachtgever als ZZP metselaar, of voor meer informatie over hoe wij te werk gaan, kun je contact met ons opnemen.

wat verdient een metselaar?

Wat een metselaar verdient hangt van veel factoren af. Het is vaak moeilijk om bij een beroep aan te geven hoeveel het oplevert.

Er zijn veel verschillende soorten metselaars. De een is gespecialiseerd in het bouwen met cellenbeton, terwijl de ander juist beter werkt met volle betonblokken. Ook kunnen metselaars zich adviserend of juist passief opstellen. Dit kan fijn zijn wanneer je heel weinig weet wat je nu met de aanbouw moet doen, maar juist vervelend als je al een specialist hebt ingehuurd en de metselaar deze persoon steeds tegenspreekt. Daarnaast kunnen metselaars ook verschillen in kosten. Dit heeft er vaak mee te maken of een metselaar een ZZP’er is of niet.

op zoek naar een metselaar?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen metselaar en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze metselaars offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

metselaar gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.