opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / metselaar

metselaar gezocht?

vind jouw zzp’er hier!

goede metselaar gezocht voor een tijdelijk project?

actuele aanbod van zzp metselaars

Sector: Bouw
Vakgebied: Metselaar
Beschikbaar vanaf: 7 augustus 2023

geen zzp metselaar kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

metselaar gezocht?

Metselaar gezocht voor een (tijdelijk) project? Dan is Hesko de partner die je zoekt. Als sinds de oprichting in 1996 zijn wij gespecialiseerd in het samenbrengen van opdrachtgevers en metselaars. Door de jaren heen hebben wij een netwerk opgebouwd van meer dan 500 gecertificeerde ZZP’ers. Het is voor ons dan ook mogelijk om ten alle tijden ons netwerk aan te spreken en hierdoor snel te schakelen. Hierdoor heb jij op korte termijn de geschikte metselaar paraat staan voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Heb je momenteel een project lopen waar je een zelfstandige metselaar bij kan gebruiken? Of wil je meer informatie over de andere beroepen waarvoor je bij Hesko terecht kunt? Neem gerust eens contact met ons op. Dan helpen we je graag.

wat verdient een metselaar?

Wat een metselaar verdient hangt van veel factoren af. De kosten van een zelfstandige metselaar hangen af van de ervaring, de leeftijd en de vaardigheden die de zzp metselaar in die tijd heeft opgedaan. Het is hierdoor moeilijk om direct een vast bedrag te noemen. Wanneer je meer informatie wilt ontvangen over de kosten die gepaard gaan met het aannemen van een zzp metselaar voor een (tijdelijk) project, neem dan gerust contact met ons op.

Metselaar gezocht

Er zijn veel verschillende soorten metselaars. De een is gespecialiseerd in het bouwen met cellenbeton, terwijl de ander juist beter werkt met volle betonblokken. Ook kunnen metselaars zich adviserend of juist passief opstellen. Dit kan fijn zijn wanneer je heel weinig weet wat je nu met de aanbouw moet doen, maar juist vervelend als je al een specialist hebt ingehuurd en de metselaar deze persoon steeds tegenspreekt. Daarnaast kunnen metselaars ook verschillen in kosten. Dit heeft er vaak mee te maken of een metselaar een ZZP’er is of niet. Een zzp metselaar gezocht voor een tijdelijk of langdurig project? Wij ondersteunen je graag bij de zoektocht naar de geschikte zzp’er.

Ervaren metselaar gezocht?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen metselaar en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze metselaars offeren een eerlijke prijs. Goede metselaar gezocht? Geen probleem voor Hesko. Naast metselaars beschikken wij over een netwerk met zzp’ers in allerlei vakgebieden. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

metselaar gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.