opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / schilder

schilder gezocht?

vind jouw zzp schilder!

actuele aanbod van zzp schilders

geen zzp schilder kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

schilder.

Als opdrachtgever wil een van je klanten de binnenmuren, de buitenkant van het huis of een klein project laten schilderen. Ben je op korte termijn op zoek naar extra mankracht? Dan ben je bij Hesko aan het goede adres. Wij zijn bemiddelaar tussen opdrachtnemer en opdrachtgever. In dit geval dus de schilder!

vragen voor schilders.

Je wilt je muren er aan het eind niet slechter uit laten zien dan voordat je een professional inhuurt. Je wilt professioneel werk dat eindigt met een schone, mooie uitstraling. Dus je moet de juiste schilder inhuren die weet wat je klanten willen en je niet te veel betaalt voor de klus.

Je wilt dit allemaal stap voor stap doornemen met uw professional. Er kunnen onderdelen zijn die je mist, en je wilt absoluut niet op de verkeerde plekken schilderen of eindigen met felgekleurde muren als je om neutrale tonen vraagt. Je kunt zelfs een checklist maken om te controleren voordat het werk wordt gestart.

Schilder gezocht

Wij slaan bruggen tussen ZZP’ers en opdrachtgevers in de (af)bouw en vormen samen met alle partijen de fundering van elk project. Dat doen wij voor de droge afbouw van A tot Z. Vertel ons wat je nodig hebt, zodat we je de juiste professionals kunnen bieden.

op zoek naar een schilder?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen schilder en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze schilders offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

schilder gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.