opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / spachtelaar

spachtelaar gezocht?

vind jouw zzp spachtelaar!

actuele aanbod van zzp spachtelaars

geen zzp spachtelaar kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

spachtelaar gezocht?

Hesko is de leverancier van ZZP’ers/vakkrachten in de bouw, techniek en schildersbranche. Wij hebben opdrachtgevers door heel Nederland. Onze grote opdrachtgevers zijn constant op zoek naar gekwalificeerde ZZP’ers spachtelaars.

Onze opdrachtgevers zijn vaak op zoek naar een spachtelaar of afsmeerder met enige ervaring in het vak. De spachtelaars, die wij in onze database hebben, zijn bekend met en hebben ervaring met het afwerken van gipsplaten op verschillende niveaus. Als opdrachtgever ben je bij ons aan het goede adres, want wij hebben de spachtelaars met kennis en ervaring. Wij kunnen snel schakelen, zijn flexibel en hebben een breed netwerk aan spachtelaars door heel Nederland.

Spachtelaar gezocht

Wanneer een ZZP spachtelaar bij ons wilt aansluiten, worden zij eerst gescreend op basis van verantwoordelijkheid, harde werker, geen 9 tot 5 mentaliteit en of diegene graag in teamverband wil werken. Onze spachtelaars denken niet aan zichzelf, maar stellen het belang van het project op de eerste plaats. Zij beheersen de Nederlandse taal, zijn in het bezit van een VCA diploma en hebben flexibele werktijden.

op zoek naar een spachtelaar?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen spachtelaars en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze spachtelaars offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

spachtelaar gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.