opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / tegelzetter

tegelzetter gezocht?

vind jouw zzp tegelzetter!

actuele aanbod van zzp tegelzetters

geen zzp tegelzetter kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

tegelzetter gezocht?

Tegelzetter gezocht? Als tegelzetter zet je beroepsmatig wandtegels en vloertegels. Over het algemeen doen tegelzetters dit door de tegels in de mortel te drukken of door ze te lijmen met speciale tegellijm. De taken van tegelzetters zien er meestal als volgt uit:

 • Lezen en interpreteren van werktekeningen;
 • Verzamelen van de benodigde materialen, gereedschappen en hulpmiddelen;
 • Meten en markeren van het te betegelen oppervlak;
 • Op maat snijden van wand- en vloertegels;
 • Aanmaken van lijm, mortel of specie;
 • Schoonmaken en afvlakken van ondergrond;
 • Eventueel voorstrijken van ondergrond met hechtmiddel;
 • Aanbrengen van tegels op vloeren wanden;
 • Eventueel aanbrengen van specialistisch tegelwerk (bijvoorbeeld mozaïeken en andere speciale patronen, bijzondere rondingen of de betegeling van zwembaden);
 • Uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan tegelwerk;
 • Eventueel uitvoeren van sloop-, breek- en hakwerk;
 • Een tegelzetter gezocht die eventueel ook een leerling-tegelzetter kan begeleiden;
 • Opruimen en schoonhouden van de werkplek.

De perfecte betegelde wand en/of vloer, zonder lang in de rommel te zitten. Ervaren tegelzetters hebben de tegelklus snel en professioneel geklaard. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Onze tegelzetters in onze database hanteren eerlijke prijzen. Jij als opdrachtgever kan je gerust maken over het feit dat je niet te veel betaalt. Een tegelzetter gezocht voor een project? Neem gerust eens contact met ons op.

Tegelzetter gezocht

Een tweede vraag die door uw hoofd zou kunnen spelen is: wat voor voordelen levert het mij op om de klus uit te besteden bij Hesko in plaats van om zelf verder te zoeken? De twee grootste voordelen van het inhuren van een vakkundige tegelzetter zijn:

Ten eerste, kosten. Ga je zelf aan de slag en het gaat mis, dan is er de kans dat de totale kosten hoger oplopen dan dat je direct een tegelzetter had ingehuurd. Ten tweede, benodigdheden. Geen speurtocht om alle benodigde gereedschappen te kopen of lenen. Een tegelzetter gezocht? De tegelzetters uit onze database beschikken al over de juiste vakkundige gereedschap en gaat direct bij jou aan de slag.

tegelzetter gezocht?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen tegelzetter en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee over hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers. Tegelzetter gezocht? Wij kunnen jou helpen bij het vinden van de juiste vaklieden.

Overtuigd en nu ook een tegelzetter gezocht? Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden. Onze tegelzetters offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

tegelzetter gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.