opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / vloerenlegger

vloerenlegger gezocht?

vind jouw zzp vloerenlegger!

actuele aanbod van zzp vloerenleggers

geen zzp vloerenleggers kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

vloerenlegger.

Een vloerenlegger werkt samen met een team en ben verantwoordelijk voor het totale proces van het aanbrengen van dekvloeren. Onze vakbekwame vloerenleggers zijn ZZP’er en stellen onze opdrachtgevers nooit teleur.

Ze hebben ervaring in de bouw, zijn in het bezit van een rijbewijs, hebben een positieve instelling, zijn flexibel en hebben geen bezwaar om langere dagen te maken. Zij beheersen in de meeste gevallen de Nederlandse taal uitstekend.

Hierbij zorgen zij met een team ervoor dat elke klus geklaard wordt. Denk hierbij aan egaliseren, schuren, frezen, afwerken. Hesko werkt in heel Nederland en streeft naar het leveren van maximale kwaliteit in een zo kort of lang mogelijke periode bij hun opdrachtgevers.

Ervaring in het vakgebied hebben ze, maar hebben ook een werkers mentaliteit, want die is wél van belang.

Vloerenlegger gezocht

op zoek naar een vloerenlegger?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen vloerenlegger en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze vloerenleggers offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

vloerenlegger gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.