opdrachtgevers / alle zzp’ers / zzp’ers per vakgebied / zinkwerker

zinkwerker gezocht?

vind jouw zzp zinkwerker!

Actuele aanbod van zzp zinkwerker

Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Beschikbaar vanaf: 10 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Metal stud monteur
Beschikbaar vanaf: 9 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Kozijnen monteur
Beschikbaar vanaf: 14 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Metselaar
Beschikbaar vanaf: 7 augustus 2023
Sector: Bouw
Vakgebied: Timmerlieden
Beschikbaar vanaf: 3 augustus 2023

geen zzp zinkwerker kunnen vinden?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.

 

zinkwerker.

Voor een koperen of zinken dakgoot ben je als opdrachtgever bij een van onze zinkwerkers aan het juiste adres! Zij hangen alle goten van standaardmaten tot op maat gemaakt. Onze zinkwerkers zijn er voor eenmalige als meerdere opdrachten, grote als kleine opdrachten.

Dakgoten zijn er in vele vormen en maten. Ze zijn niet alleen functioneel maar bepalen ook voor een deel de uitstraling van jouw huis. Of u voor een koperen of zinken dakgoot of regenpijp kiest hang af van de uitstraling die u wenst te krijgen. Dakranden kunnen worden afgewerkt met aluminium dakprofielen maar zeker zo mooi zijn de op maat gemaakte zinken afdekkappen met kraal.

Bij onze zinkwerkers in onze database kun je terecht voor de volgende zinkwerken:

  • Dakgoten;
  • Regenpijpen;
  • Kilgoten;

De zinkwerkers zijn actief in heel Nederland. Onze opdrachtgevers bevinden zich ook in heel Nederland. Op die manier kunnen wij snel schakelen en op korte termijn vraag- en aanbod, dus zinkwerker en opdrachtgever, bij elkaar brengen.

De zinkwerkers verrichten allerlei zinkwerkzaamheden. Er wordt uiteraard veel aandacht besteed aan de expansiewerking van het zink, maar ook aan de onderconstructie om condenscorrosie (witroest) te voorkomen.

Veel voorkomende toepassingen van zinkwerk zijn de bekleding van dakvensters, dakgoten, balkons, luxe hemelwaterafvoeren, ontluchtingskappen en deklijsten als randafwerking van platte daken. Maar zink is ook op diverse manieren in te zetten als gevelbekleding. Het materiaal kan in allerlei vormen worden toegepast en kan een gebouw unieke kenmerken geven. Niks is voor onze zinkwerkers te gek.

op zoek naar een zinkwerker?

Al onze vakmensen en specialisten waarmee wij samenwerken hebben jarenlange ervaring met het werk dat zij doen. Aangezien wij als het ware de bemiddelaar tussen zinkwerker en opdrachtgevers zijn, vinden wij het zeer belangrijk dat ze je goed te woord staan en kunnen omgaan met de klussen zoals de jouwe. Van tevoren en tijdens de klus denken we graag met je mee hoe je het best geholpen wordt. De werkzaamheden worden volgens specifieke afspraak en op korte termijn uitgevoerd door een van de ZZP’ers.

Via een paar simpele stappen kom je met ons in contact. Heb je een project liggen? Als opdrachtgever kun je heel gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij nemen binnen een dag contact met je op en bespreken de mogelijkheden met je door. Onze zinkwerkers offeren een eerlijke prijs. Meer informatie vooraf vraag je als opdrachtgever hieronder aan.

zinkwerker gezocht met spoed?

wij hebben een netwerk van meer dan 500 zzp’ers.